Arrangementen

All you can eat

Het populaire all you can eat concept wil zeggen dat u kunt genieten van onze duurzame, tapas voor een vaste prijs, zo veel en zo vaak u zelf op kunt. All you can eat - Tapas is perfect voor mensen die op een avond verschillende kleine gerechtjes willen proeven en delen. U kunt op een speelse manier alle gerechtjes mixen en matchen.

▪ Vaste lage prijs ▪ Verse producten ▪ All you can eat - tapas ▪ Samen genieten

Spelregels

U kunt maximaal 3 items per persoon per ronde bestellen. In totaal zijn er 5 ronden. Voordat u de volgende ronde besteld dient u eerst de vorige ronde volledig te zijn genuttigd. Verspilling word niet gewaardeerd en zal extra in rekening worden gebracht. Als u kiest voor voor “all you can eat” dient er minimaal 1 drankje per persoon genuttigd worden.

all3
all4
all2
all1

High tea

De Buurvrouw biedt u een High Tea aan van eenvoudig tot zeer uitgebreid, altijd aan een feestelijk versierde tafel, intiem voor twee personen of voor een grote groep, elke High Tea is een feestje. Wilt u een zelf uw High Tea vorm geven, dat kan. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld; gerechten uit verschillende wereldkeukens door elkaar kan mengen, een Tapas High Tea of gericht op lichte gerechten zoals broodjes.

High Tea voor groepen, de High Tea is uitermate geschikt voor groepen, bij huwelijksfeestjes, familiereünies, verjaardagen, personeelsuitjes of een zakelijke bijeenkomst. Wel graag van te voren reserveren, wij helpen je graag verder met het maken van een keuze uit de verschillende soorten High Teas die wij bereiden.

Annuleren? Uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van de reservering annuleren. Kom je met minder personen dan gereserveerd? Uiterlijk 24 uur van te voren het aantal doorgeven. Indien dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal in rekening te brengen. Andere wensen dan de genoemde arrangementen kunnen in overleg worden samengesteld. Wij adviseren voor groepen te reserveren. Prijzen kunnen vooraf niet worden aangegeven vanwege het ruime en opmaat geleverde assortiment.

high-tea-de-ronde-venen
high-tea-wilnis
high-tea-houden
high-tea

Prosecco zondag brunch

Een heerlijke zondag start met een brunch met een gratis glas prosecco. Die hebben wij! Een uitgebreide brunch om eens rustig bij te praten, om jezelf en anderen te trakteren, of om nog eens terug te kijken naar een geslaagd deel van het weekend. Tussen 11.00 en 14.00

lunchen-wilnis
brunch-de-buurvrouw
lekker-lunchen-zondag
brunchen-wilnis

Dineer gratis

Wij trakteren iedereen die jarig is op een gratis arrangement, is dat geen mooi cadeau? Kom dus gezellig met vrienden en familie je verjaardag bij ons vieren. Voorwaarden: vóóraf vertoon van een geldig legitimatiebewijs, achteraf na het arrangement kunnen wij geen restitutie verlenen. Minimaal vanaf 2 personen en mocht het zijn dat wij voor de desbetrefende dag zijn volgeboekt krijgt u voor dezelfde voorwaarden een andere dag naar keuze toegewezen.

verjaardag-vieren
verjaardag-diner
dineer-gratis
gratis-tapas-eten

Ontbijtservice

Een lekker ontbijt voor een perfecte start van de ochtend. Heerlijk wakker worden met de geur van versgebakken croissants en vers geperste jus d'orange en huisgemaakte chocolade muffins. Dus geen uren in de keuken staan om uw broodjes af te bakken, koffie te zetten en de eitjes te koken. Blijft u lekker liggen en wij zorgen dat uw ontbijt naar u toe komt!

Wij verzorgen overheerlijke ontbijtjes voor onvergetelijke ochtenden. Zowel voor particulieren verzorgen zij een passend ontbijt alsook voor bedrijven verzorgen zij een maaltijd op maat.
U kunt zelfs in overleg kiezen voor een ontbijtje op locatie. Wellicht leuk om je partner of je geheime liefde mee te verrassen.

high-tea-de-ronde-venen
high-tea-de-ronde-venen
high-tea-houden
high-tea