Bezorgen & Catering

Lunch of diner van De Buurvrouw direct bij jou bezorgd

Koken doe je meestal zelf, maar vaak is het ook handig om thuis eten te bestellen. Het is dan ideaal om een gerecht uit te kiezen van het bezorgmenu van De Buurvrouw en het vervolgens thuis te laten bezorgen. Bestel je eten telefonisch en het wordt bij je thuis, op het werk of op een andere desgewenste locatie bezorgd.

Als je bijvoorbeeld ‘s middags geen kostbare tijd wilt verliezen en op het werk wilt lunchen of ‘s avonds net lekker een film aan het kijken bent en je geen puf hebt om van de bank te komen en je plotseling opkomende honger te stillen met een gezonde maaltijd; bij ons bestel je niet alleen de meest verkwikkende lunches en de rijkstgevulde salades, maar ook een ruime keuze uit avondmaaltijden en snacks voor er bij. Dus bestel, laat je bestelling bezorgen en je kunt je stevige trek stillen met één van onze heerlijke gerechten.

bezorg4
bezorg2
bezorg1
bezorg3
broodjesexpress

Bezorgmenu

bezorgmenu

cat6
cat1
cat8
cat4

Catering

Een verjaardag, bedrijfsfeest, een jubileum of andere gebeurtenis kan worden opgeluisterd met buffetten, samengesteld zoals u het wenst. Ook op locatie kan de Buurvrouw komen en voorzien wij uw gelegenheid van alle dranken en gerechten. Wil je met een groter gezelschap komen eten? Wij stemmen dan graag vooraf een passend menu met u af, in overleg is nagenoeg alles mogelijk. Informeer via email of telefoon.

Maar het kan ook bij u thuis verzorgd worden. Met de inmiddels opgedane ruime ervaring kan uw feest alleen nog maar slagen! En mocht u de voorkeur geven om het in uw tuin te doen dan is het wel zo verstandig om geen risico te nemen met het weer en een ruime partytent te huren. Geen rommel in huis en een prima oplossing als u niet wilt dat er in huis wordt gerookt. Staantafels, klapstoelen, bestek, verlichting, glaswerk, etc. Voor alles kan worden gezorgd! U zegt het maar…

OOK VEGETARISCH EN DIEET

Gaat uw voorkeur uit naar vegetarisch of hebt u dieetwensen? Wij houden ook rekening met dieetwensen zoals Halal en Vegetarisch. Vraag naar de mogelijkheden!

cat7
cat2
cat5
cat3

Verhuur

Wij verhuren vele uiteenlopende artikelen op het gebied van catering, zowel voor bedrijven als particulieren. Heeft u een party voor een klein of groot gezelschap op locatie? Geen probleem, bij Eet & DrinkCafé De Buurvrouw kunt van alles huren om je party te laten slagen. De mogelijkheden hiervoor lopen uiteen tot het volledig verzorgen van een gedekte tafel met keuze uit diverse serviezen, bestek, glaswerk etc. Neem contact op voor meer informatie.

cat7
cat2
cat5
cat3
cat3
cat3
cat3
cat3