Over ons

Over Eet- & Drinkcafé De Buurvrouw

Tapas restaurant Wilnis

Bij Eet- & Drinkcafé 'De Buurvrouw' kunt u altijd sfeervol genieten, zomer of winter. Na een winterse wandeling zin in een warme chocolademelk met een appelpunt? Geniet van een gezellig borreluurtje of van een heerlijke lunch- of avondmaaltijd.

De Buurvrouw is gespecialiseerd in heerlijk en gezond Spaans eten geserveerd in een ontspannen, informele en gastvrije omgeving. Ons menu is geïnspireerd door de populaire en traditionele gerechten typisch bereid en verkocht in de straten van Spanje: lekker, memorabele gerechten gemaakt van recepten van onze familie en verse, lokale producten; snelle en gezonde maaltijden die handig en perfect voor lunch of diner zijn.

Ons menu is verfijnd om de dagelijkse kwaliteit en versheid van ons voedsel te waarborgen. Wij maken geen gebruik van voorverpakte of verwerkte producten. Ook betrekken wij onze producten zoveel mogelijk lokaal waar mogelijk en veel van onze verse ingrediënten komen rechtstreeks uit de markt voor onze deur. De meerderheid van onze gerechten bestaan uit tapas, maar sinds kort is er ook keus uit Mexicaans en zijn wij bezig om Indische gerechten op het menu te plaatsen. Voor de vegetariërs onder ons er is een sterke selectie van spannende keuzes. Ons menu is ook beschikbaar om af te halen, loop restaurant binnen of bel ons om uw bestelling te plaatsen en het ophalen bij een bepaalde tijd.